Ondersteuning bij zorgvastgoed voor woningcorporaties

Voor veel woningcorporaties is zorgvastgoed een klein gedeelte van de portefeuille. Het zorgstelsel verandert en daarmee ook het risicoprofiel. Inzicht en begrip in de wensen van de huurder zijn nodig voor besluitvorming en risicobepalingen. Als zorgvastgoedspecialist hebben wij ervaring met woningcorporaties en weten wij alles van de zorgwereld. Wij brengen beide werelden samen.

  • Snelle en persoonlijke communicatie
  • Betrouwbaar en professioneel advies
  • Korte doorlooptijden
Adviesgesprek Case aanmelden

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Ondersteuning voor woningcorporaties

Heeft u behoefte aan een risicoanalyse van uw zorgvastgoed? Wij kunnen u helpen aan een helder rapport waarin wij niet alleen een analyse maken van de alternatieve aanwendbaarheid van het vastgoed, maar ook de kenmerken van de huurovereenkomst en het debiteurenrisico in kaart brengen.

Naast objectspecifieke taxaties en taxaties voor de jaarrekening kunnen wij u ook helpen met waardesturing, de keuze tussen basis- en full waarderingen, de impact van veranderingen op de marktwaarde en het opstellen van taxatiebeleid.

Heeft u inzicht nodig in de bedrijfsvoering van zorgorganisaties? Wij kunnen u helpen met vragen als: Wat is de maximale huur voor een zorgorganisatie? Welke eisen stelt een zorgorganisatie? Welke ontwikkelingen zijn er in de zorg en hoe kan ik hierop inspelen?

Met onze specifieke kennis van de zorg kunnen wij u helpen met de houdbaarheid van bestaande huurovereenkomsten en welke afspraken er in nieuwe huurovereenkomsten moeten komen. Wij kunnen u inzicht geven in de ontwikkeling van de bekostiging van vastgoed, scheiden van wonen en zorg, passend toewijzen, flexibele huurovereenkomsten en nog meer.

Heeft u behoefte aan investeringskaders, een visie op zorgvastgoed en/of doelstellingen voor zorgvastgoed? Wij kunnen u helpen bij uw strategie en beleid voor zorgvastgoed.

Onze meerwarde

De Zorgvastgoed Specialist is met passie, enthousiasme, kennis en kunde van toegevoegde waarde voor uw zorgvastgoed. Wij vinden dat huisvesting in de zorg ondersteunend en van  meerwaarde moet zijn. Voor cliënten en voor medewerkers.

A title

Image Box text